Želite dati svojim otrokom najboljšo možno popotnico za življenje in ohraniti z njimi povezanost vse življenje?

Jim želite pomagati pri izzivih, v kateri so se znašli?

Spoznajte, kaj v resnici potrebujejo z vaše strani in kako jim to dati na najboljši možen način.

Ne gre za to, da ste popolni. Ključno pa je, da poznate resnične potrebe svojih otrok v vsaki razvojni fazi, zmorete vzpostaviti avtentično bližino z njimi, pa tudi ustrezno strukturo v družinskem življenju.

Naučite se podariti svojim otrokom povezanost, ki jim bo dala občutek, da so vredni ljubezni in da lahko zaupajo življenju, svobodo, ki jim bo odprla pot, da raziskujejo ta svet v skladu s svojimi hrepenenji in poiščejo svojo pravo identiteto, podporo, da razvijejo avtentično moč, kompetentnost in se usposobijo za prihajajoče življenjske naloge ter spremstvo, globino in modrost, ki jim bo pomagala, da se znajdejo v širšem socialnem okolju, razvijejo izpolnjujoča prijateljstva in partnerstva ter poiščejo svoje vrednote in poslanstva v življenju.

Družinska terapija omogoča razumevanje potreb vseh družinskih članov, vodi k vzpostavitvi varne, povezovalne in učinkovite komunikacije med njimi ter pomaga premostiti prepade, ki so se morda pojavili med člani družine. Poglablja bližino in povezanost ter mir v družini, pomaga vzpostaviti ustrezno strukturo, otrokom pa rešiti izzive in težave, s katerimi se srečujejo v različnih obdobjih svojega razvoja in odraščanja.

 

V primeru odnosov med odraslimi otroci in starši pomaga zaceliti morebitne razpoke iz preteklosti, doseči novo globino medsebojnega razumevanja ter peljati medsebojne odnose na novo raven.

V odnosu s svojimi otroci ste v priviligiranem položaju. Za njih ste najpomembnejša oseba v njihovem življenju in ključno vplivate na celotno njihovo življenje neglede na njihovo starost. Naravna tendenca otrok je, da želijo osrečiti svoje starše. Pomagajte jim na tej poti. Odstranite ovire, ki to preprečujejo in jim pomagajte na poti do njihove in vaše sreče.

Izkoristite možnost brezplačnega posveta ali rezervirajte termin za partnersko terapijo.

»Ohranite bližino s svojimi otroci in jih dajte, kar potrebujejo od vas, ter se pri tem osvobodite lastnih ran iz svojega otroštva.«

Prijava na novičnik.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Z vnosom vašega e-naslova se strinjate s pogoji sodelovanja. Odjavite se lahko, kadarkoli želite.

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.
puscica_bela

BREZPLAČNI
POSVET

telefon_bel

041 791 345

mail_bel

info@odnosi.com